Pripomočki za slepe in slabovidne

že več let se ukvarjam z informacijsko tehnologijo in spremljam področje tehničnih pripomočkov za slepe in slabovidne osebe.

V Sloveniji je ponudba vsakdanjih pripomočkov za slepe in slabovidne zelo skromna, zato sem se odločil, da bom le-te uvažal s tujine ter jih tako približal slovenskim uporabnikom.

Izbrane tehnične pripomočke, ki jih lahko dobavim, si lahko ogledate v spletni trgovini na naslovu http://slepslaboviden.si. Upam, da boste med izbrano ponudbo našli ustrezne pripomočke zase. Pripomočke bom naročal 15. in 30. v mesecu.

Ponudba se bo postopno dopolnjevala s podrobnejšimi opisi izdelkov ter z novimi izdelki. Ker je pripomočkov veliko, bi me Vaši predlogi za dopolnitev ponudbe s pripomočki, ki bi jih še želeli in potrebovali, zelo razveselili.

Prosim Vas, da predloge o dopolnitvi ponudbe pošljete na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličete na telefonsko številko 051 30 33 36, za kar se Vam zahvaljujem.

Vam in Vašim članom ob že navedenem ponujam tudi naslednje storitve:

  • namestitev operacijskega sistema, gonilnikov in prilagoditev – 60 €,
  • prilagoditev operacijskega sistema za uporabo slepih
    in slabovidnih uporabnikov 30 €,
  • ura oddaljene pomoči uporabnikom 20 €,
  • ura poučevanja uporabe računalnika slepih in slabovidnih 18 €, itd...

Veselim se sodelovanja z Vami in Vas lepo pozdravljam

Robert Hrovat Merič